Citroën CX TRD Turbo II

Een tijdje geleden is mijn collega Arjan De Putter begonnen met zijn Gele Ballon project. Hij wil een gele ballon ruilen tegen een nieuwe Saab. Niet in één keer natuurlijk, maar via talloze andere ruiltransacties. Hij is al een heel eind op weg! Daarnaast is hij bezig om een aantal van zijn dromen te verwezenlijken. Eentje daarvan is het rijden in zijn top tien van klassieke auto’s.

Omdat Arjan wist dat ik fotograaf ben vroeg hij mij of ik de eerste van zijn top tien zou willen fotograferen. Dit betrof een ritje in een Volvo 1800 ES. Dit voorjaar zijn we samen een middag op pad geweest en heb ik naast foto’s ook een video gemaakt van deze rij-impressie. Als het goed is komt zijn verhaal met bijbehorende foto’s ook nog in een oldtimer magazine.

Twee maanden geleden vroeg Arjan of ik zijn tweede auto, een Citroën CX ook wilde vastleggen en omdat ik dit ook een prachtige auto vind was het antwoord niet moeilijk. Twee weken geleden was het zover en hebben we eenhele middag gereden en gefilmd met een prachtige rode Citroën CX turbodiesel. De video wordt nog gemonteerd, maar een eerste foto wil ik jullie niet onthouden.